Collection

Juwelen Peeters volgt een ruim gamma aan Belgische en internationale topcollecties in 18kt goud met briljanten. Bovendien hebben ze een ervaren team van vakmensen ter beschikking dat de klant de mogelijkheid biedt om een uniek juweel te laten ontwerpen, geheel naar eigen wensen en budget.

Naast het opvolgen van bestaande juwelencollecties is Juwelen Peeters vrijwel constant aanwezig op de internationale diamantbeurzen. Op deze manier slagen ze er al meer dan 25 jaar in om de klant de beste edelstenen te leveren aan de scherpste prijzen. Bovendien levert Juwelen Peeters bij elke edelsteen, groter dan 0,30 ct,  een internationaal erkend kwaliteitscertificaat af (HRD of GIA).

Hieronder vindt u een greep uit onze exclusieve collecties.

JP by Juwelen Peeters

DESIGNED BY JP is een exclusieve huislijn van juwelen in 18kt goud met briljanten en edelstenen, ontworpen in eigen atelier, volgens de meest recente technieken. Het beste en het nieuwste wordt onder de loep genomen zonder daarbij de klassiekers uit het oog te verliezen. Elk design is mogelijk naar wens en smaak van de klant.

Julia by JP

JULIA BY JP is een nieuwe lijn, betaalbare juwelen in 18kt, diamant en edelstenen, geselecteerd uit bestaande trendy collecties of ontworpen door de jonge generatie van Juwelen Peeters. Kwaliteit, ontwerp en tijdloosheid staan centraal in combinatie met interessante prijzen.

Hulchi Belluni

HULCHI BELLUNI vertegenwoordigt een exclusieve juwelenlijn van hoogstaande kwaliteit die intussen wereldfaam geniet door de aandacht voor detail en de fijne afwerking van elk stuk.  Belluni (bella luna) is de bron van creatieve energie, mysterieuze romantiek en pure emotie…

Davice

DAVICE is tijdloze klasse, elegant design voor elke gelegenheid.  Het merk staat voor elke vrouw die haar natuurlijke schoonheid wil omarmen met een passend juweel. Diamant en goud gaan samen als zon en maan. Enkel perfectie is goed genoeg!

Choices by DL

CHOICES BY DL , mix and match! Bij deze collectie draait alles om de vraag waarom u genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keuze is. Dit verfrissende, unieke en gepatenteerde concept is een creatie van Debora Huisman-Leeser, de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juwelierslijn. A jewellery wardrobe in a box.

Minitials

MINITIALS, een  juwelenmerk in 18kt vol liefde!  De perfecte manier om eer te betonen aan degenen van wie we houden op een zeer subtiele en stijlvolle manier.  Signature, Aeon, Sparkle snake, … zoveel mogelijkheden, naar ieders wens en budget.

Blush

BLUSH staat voor kwaliteit in 14kt met zirconia. Van subtiel tot chic, van exuberant tot speels. Combineer verschillende ringen voor een persoonlijke touch. Ook de oorringen en colliers passen naadloos in het geheel. Juweeltjes die een elegante look dat beetje extra geven.

Moondrops

Moondrops is een juwelencollectie van het huis Roos 1835. Zij zorgden voor een unieke collectie aan fijne, betaalbare juwelen, met zachte vormen en kleuren die eenvoudig te combineren zijn met elkaar. Het werd een modieuze collectie met een variatie aan materialen.

Scroll to Top