Collection

Everything is possible! Your wish is our command… Vraag steeds vrijblijvend een offerte aan.

JP by Juwelen Peeters

DESIGNED BY JP is een exclusieve huislijn van juwelen in 18kt goud met briljanten en edelstenen, ontworpen in eigen atelier, volgens de meest recente technieken. Het beste en het nieuwste wordt onder de loep genomen zonder daarbij de klassiekers uit het oog te verliezen. Elk design is mogelijk naar wens en smaak van de klant.

Julia by JP

JULIA BY JP is een nieuwe lijn, betaalbare juwelen in 18kt, diamant en edelstenen, geselecteerd uit bestaande trendy collecties of ontworpen door de jonge generatie van Juwelen Peeters. Kwaliteit, ontwerp en tijdloosheid staan centraal in combinatie met interessante prijzen.

Hulchi Belluni

HULCHI BELLUNI vertegenwoordigt een exclusieve juwelenlijn van hoogstaande kwaliteit die intussen wereldfaam geniet door de aandacht voor detail en de fijne afwerking van elk stuk.  Belluni (bella luna) is de bron van creatieve energie, mysterieuze romantiek en pure emotie…

Choices by DL

CHOICES BY DL , mix and match! Bij deze collectie draait alles om de vraag waarom u genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keuze is. Dit verfrissende, unieke en gepatenteerde concept is een creatie van Debora Huisman-Leeser, de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juwelierslijn. A jewellery wardrobe in a box.

Minitials

MINITIALS, een  juwelenmerk in 18kt vol liefde!  De perfecte manier om eer te betonen aan degenen van wie we houden op een zeer subtiele en stijlvolle manier.  Signature, Aeon, Sparkle snake, … zoveel mogelijkheden, naar ieders wens en budget.

Moondrops

Moondrops is een juwelencollectie van het huis Roos 1835. Zij zorgden voor een unieke collectie aan fijne, betaalbare juwelen, met zachte vormen en kleuren die eenvoudig te combineren zijn met elkaar. Het werd een modieuze collectie met een variatie aan materialen.

Scroll to Top